خاطرات دکتر کرابی در 2 فصل
خاطرات دکتر کرابی در 2 فصل
Blog Article
علاوه برنوبت دهی آنلاین پزشک، اطلاعات دکترها مثل بیوگرافی دکتر، آدرس مطب دکتر و تلفن مطب دکتر هم در پروفایل هر پزشک قرار گرفته است.مشاهده بیشتر
با مراجعه به پروفایل دکتر مریم کرابی در صورت فعال بودن مشاوره آنلاین میتوانید تلفنی یا به صورت متنی مشاوره پزشکی دریافت کنید. +
خاک سطحی که دارای مواد آلی، حاصلخیزی و عمر خاکی بالایی است، به جای دیگری منتقل میشود. به عنوان مثال، هنگامی که کشاورزان قبل یا بعد از رشد یک فصل و برداشت محصولات، خاک را شخم میزنند، ممکن است آن را برای هفتهها یا ماهها در معرض عناصر فرسایش قرار دهند. فرسایشِ خاک باعث کاهش بهرهوری زمینهای زراعی شده و به آلودگی آبهای مجاور، تالابها و دریاچهها منجر میشود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به تأثیر چرای دام بر خاک مرتع، اظهار داشت: چرای دام بر خاک مرتع تأثیر مستقیم دارد، بخصوص در اوایل بهار و یا مواقع دیگری که خاک مرتع مرطوب است و باعث سفت شدن آن میشود.
همه ساختمانها باید ناودانها یا لولههایی داشته باشند که بتوانند آب را به طور موثر از باغ شما خارج کرده و به سیستمهای جمعآوری آب تخلیه کنند.
فرسایش خاک یک تغییر فیزیکی و فرآیند تدریجی جابجایی و انتقال لایه بالایی خاک (خاک سطحی) توسط عوامل مختلف به ویژه آب، باد و حرکت تودهای است که در درازمدت باعث از بین رفتن آن میشود.
به گزارش ایسنا، در آستانه فصل چرای دام هستیم؛ فصلی که به گفته مدیر کل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی در آن سه موضوع اهمیت دارد.
۲) چرا باغبان برگ های درختان را جمع می کند و روی آن خاک می ریزد؟
وی با بیان اینکه پوشش گیاهی موجود در مراتع میتواند غذای مناسبی برای دام باشد، افزود: با بایر شدن زمینها و بیحاصلی خاک از گیاهان، باد و طوفان ریزگردها را به سمت شهرها سوق خواهد داد و سلامتی مردم به دلیل هجوم ریزگردها و آلایندهها در معرض خطر قرار میگیرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه چرای بی رویه دام امروز به مشکل جدی عرصههای طبیعی read more و مراتع کشور تبدیل شده، گفت: اصلاح این روند علاوه بر این نیاز به ضرورت اصلاح قوانین به همکاری جوامع محلی و عشایر و ... نیاز دارد.
از جمله محورهای این دستورالعمل تشکیل کارگروه مدیریت چرا با محوریت استانداران و دبیری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استانها، تخصیص بیشتر اعتبارات از طرح احیا و اصلاح مراتع برای پروژه مدیریت چرا، اعمال قُرق برای سالهای خشکسالی و پیشگیری از گرد و خاک، برخورد قضایی با متخلفان بهرهبرداری غیر مجاز، همکاری استانداران در آگاهیبخشی نسبت به ضوابط بهرهبرداری به منظور پیشگیری از افزایش تخلفات و موضوع تامین علوفه از سوی سازمان امور و عشایر ایران برای جلوگیری از کوچ زودهنگام است.
من هر وقت امتحان دارم دیگه سراغ کتاب نمیرم و میام ماگرتا میخونم
پزشکان خوب